Gå till innehåll

Julias Hår och Hälsa´s andra uppdrag

 

Det är på tiden att jag berättar lite mer om vad jag sysslar med om dagarna.

När jag inte gör hembesök med klippning eller massage, då har jag under hösten jobbat med annonsförsäljning. Jag säljer annonser åt orienterarnas tidning Skogssport med ca 20 000 läsare. Ett uppdrag jag kör genom min brors företag Adshape AB

I Oktober hade jag fullt upp att dra ihop annonser till deras bilaga Tävlingsprogrammet som kommer ut 1 gång/år med alla tävlingar.
Det här uppdraget är utmanande och väldigt spännande samt lärorikt.

12248717_10153836336301654_997145765_n

 

Just nu jobbar jag även på Linköpings kommun i daglig verksamhet (85%) sedan slutet på okt till dec.  När vikariatet är slut kommer jag gå över på timmar och fokusera mer på mitt egna, Hår och Hälsa.

När jag får en lucka över så har jag även en anställning på Sign Sport Swedensom säljare. Även här hos Adshape AB som är återförsäljare av funktionella orienteringskläder. Detta har vi kört igång med under våren 2015 och vi har jobbat med att etablera oss på marknaden och få upp folks ögon för oss och våra prisvärda kläder. Det är sjukt kul att få jobba med något som ligger i mitt intresse, jag älskar att få springa i skogen och orientera. Det är även lättare att sälja produkter som jag kan testa och dessutom gillar starkt.

Många bollar i luften, Javisst! Livet är fullt av möjligheter och jag gillar att utmana mig själv.

Hör av dig om du har några frågor: info@juliashalsa.se