Gå till innehåll

Mina tjänster

Frisör: 
Jag erbjuder  allt inom hårvård. Har gesällbrevet och är en seriös frisör.

Svensk klassisk massage:
Massage frigör lugn och ro hormonet, oxytocin som ger kroppen en skön avslappnande känsla i hela kroppen. Jag ger en mjukgörande massage för spända och stela muskler, liggandes på bänk med olja. Stretching och triggerpunktsbehandling kan förekomma vid behov.

Energimassage:
Avslappnande, energigivande sittande massage med kläderna på, österländskt ursprung som berör akupressurpunkter. Påverkar b.la de olika organen i kroppen. Fungerar väldigt bra på kontor.

Träning:
Vill du ha hjälp med din träning, då kan du få tips och råd samt ett eget program med träningsupplägg.

Personlig träning, PT: Coachar dig i din träning, t.ex i löpspåret eller på gräsmattan. Kan undervisa i löpteknik, skidåkning, styrketräning, stavgång, gympa, styrka, orientering, rörlighet och spänst.

Kostssamtal:
Få en överblick över kosthållningen, fyll i matdagbok, tips och råd om du vill göra en förändring. Uppföljande samtal är att rekommendera då en förändring helst sker långsamt.

Event:
Har du ett event som t.ex en möhippa/svensexa eller en spakväll med kompisgänget. Anlita mig för massage eller kanske till och med klippning för de som vill?

Presentkort:
Vill du ge en vän en valfri behandling? Kontakta mig för presentkort.

Hembesök:
Du kan få en behandling i din egna hemmiljö, enkelt och bekvämt, jag kommer till dig. Det tillkommer en avgift för resan och begränsad längd på körning finns. (Södertälje kommun)

Se mer på Julias Hår och Hälsa.

Lämna ett svar