Gå till innehåll

Ta hand om håret i höst

Med hjälp av Olaplex stärker du ditt hår efter sommarens slitage

Färgar, fönar, plattar du ditt hår ofta? Är det livlöst och trött?

När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning (svavel) och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar.

Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Olaplex är ett fantastiskt verktyg för att kunna färga och bleka ett hår utan att det gör så stor skada.

Vi gör gärna en Olaplex-kur i samband med en färgbehandling eller som en fristående behandling. Sen kan du som kund underhålla med nr. 3, en hemmakur som rekommenderas en gång i veckan.

Läs mer här

Välkomna att boka tid hos Julia eller Ulrika på Ulrikas Salong, Nykvarn.

08-550 407 17