Gå till innehåll

OWAY

På Ulrikas Salong har vi valt att använda och sälja Oways fantastiska produkter. Det är ett Italienskt märke som har ett ekologiskt och miljömedvetet tänk och arbetssätt.

Vi har minskat vår användning av plast och använder istället glasflaskor som går att återvinna och återanvända. Om du köper schampo eller balsam hos oss kan du sedan komma tillbaka med dina flaskor och köpa en refill. Då spar vi på både miljön och plånboken.

Det unika för dessa produkter är att det inte innehåller några parfymer utan endast essentiella oljor som doftämnen. Det är 98% ekologiska produkter vilket är bra för både huden och håret. Det innehåller biodynamiskt odlade ingredienser och dem är vårdande och stärkande.

Vi har under 2019 även börjat använda oss av deras färg och blekning. Som är ammoniakfri och innehåller även här stärkande och vårdande ämnen. T.ex daddelolja och bomullsprotein.
Den doftar inte så där starkt kemikaliskt som de andra färgerna vi haft och vi är verkligen supernöjda med denna färg.